MR. ROBOT’IN YARATICISINDAN OBI-WAN KENOBI SPIN-OFF’U MU?

MR. ROBOT’IN YARATICISINDAN OBI-WAN KENOBI SPIN-OFF’U MU?


Böyle bir şey olabilir mi ya?


Geçtiğimiz günlerde Star Wars serisinin 40. yılını kutlayan Star Wars Celebration’ı takiben gelen haber, söylenti ve ihtimallerin ardı arkası kesilmedi. Şimdi de olası bir Obi-Wan Kenobi spin-off’undan bahsediyorlar ey ahali!

obi-wan-kenobi-ewan-mcgregor-alec-guinness

Omega Underground’ın iki farklı kaynaktan bildirdiğine göre, Mr. Robot’ı yazıp yöneten Sam Esmail, Lucasfilm ile olası bir Star Wars filmi için görüşüyor. Henüz resmi bir açıklama gelmediği için söylenti diyebileceğimiz spin-off, Revenge Of The Sith ve A New Hope arasında bir dönemde Obi-Wan Kenobi neler yapmış onu anlatacak.

Geçtiğimiz günlerde de serinin ikinci ama aslında birinci üçlemesinde Obi-Wan Kenobi’ye hayat veren Ewan McGregor, olası bir dönüş projesinin parçası olmaktan mutluluk duyacağını söylemiş, yine de 2020’ye kadar planlanan Star Wars projelerinden sıranın kendisine yakın zamanda gelmeyeceğinin bilincinde olduğunu eklemişti.

TV ekranlarının yükselen yönetmeni Esmail ise Mr. Robot’ın her işinden sorumlu bakanı ve şu sıralar Metropolis kültünü dizi formatına dönüştürmekle meşgul. Yani programı yakın zamanda boşa çıkmayacak. Gerçekçi düşünelim, bu projenin önümüzdeki 2-3 yıl içinde paketlenip önümüze gelmesi mümkün değil. Ama ileriki zamanlar için neden olmasın?

Han Solo’ya spin-off gelir de Obi-Wan Kenobi’ye gelmez mi?