SETH ROGEN VE THE LONELY ISLAND EKİBİNDEN FYRE FESTIVAL PARODİSİ

SETH ROGEN VE THE LONELY ISLAND EKİBİNDEN FYRE FESTIVAL PARODİSİ


Kaçar mı, kaçmaz!


Dün uzun uzadıya anlatıp yerdiğimiz  28 nisan fyre festival felaketi işimize mi yarayacak dersiniz? Anlaşılan yarayacak; çünkü Seth Rogen ve The Lonely Island ekibi olaya el attı ve konuyu sinemaya taşımak üzere olduklarını duyurdu. Bizimle kafa da buluyor olabilirler; fakat Rogen’ın Cuma akşamı Twitter’dan yaptığı paylaşım ve takiben gelenlere inanasımız var.

The Lonely Island ile tamamen korkunç giden bir müzik festivali hakkında film yaptıklarından bahsetmek için iyi bir zaman olduğunu söyleyen Rogen, anlaşılan hazır böyle bir felaket senaryosu varken malzemeyi başkasına kaptırmak istemedi.

The Lonely Island komedi dans üçlüsünden Andy Samberg, Jorma Taccone ve Akiva Schaffer’ın fikirlerini çaldıkları için ciddi ciddi Fyre Festival’ı dava etmeyi düşündüklerini eklemesiyle de malzememiz prodüksiyona hazır hale geldi.

Daha önce The Watch ve Neighbors’ta da birlikte izlediğimiz ekipten bu sefer de malum olayın parodisini tekrar oturduğumuz yerden izleme ihtimalimiz var. Tabii, sonra “Şakaa!” da diyebilirler ama neden olmasın da?