SIRADA YENİ THE GOOD THE BAD & THE QUEEN ALBÜMÜ VAR

SIRADA YENİ THE GOOD THE BAD & THE QUEEN ALBÜMÜ VAR


Damon Albarn durmuyor


28 Nisan’da yeni Gorillaz albümü Humanz yayınlanıyor. Damon Albarn, haliyle büyük bir koşturma içinde olacak. Konserler, zulada bulunan 40-45 Gorillaz şarkısını daha kaydetmek, Chicago’da bir Gorillaz festivali düzenlemek…

Ama Damon Albarn bu, durur mu? Solo albümdü, Blur’ü tekrar toplamaktı, yeni Gorillaz albümüydü derken Damon Albarn, bir diğer çok başarılı projesini cebinden çıkarmaya hazırlanıyor.

The-Good-The-Bad-and-The-Queen-resize-1

2007’de kendi ismini taşıyan ilk ve tek albümünü yayınlayan, 2011’den beri konser vermeyen The Good The Bad & The Queen’in yeni albümüne hazır mıyız? 2014’te verdiği bir röportajında The Clash’ten Paul Simonon, The Verve’den Simon Tong ve ikonik davulcu Tony Allen’lı grubu için ikinci albümünü yazmayı tamamladığını söyleyen Albarn; görünen o ki yeni bir ilham kaynağı bulmuş.

Q Magazine’e konuşan Albarn, çok yakında kaydetmeye başlayacaklarını söylediği yeni The Good The Bad & The Queen albümü için Brexit’in büyük bir çıkış noktası olacağını söylüyor. Bu çıkış noktasıyla 2014’te yazımı tamamlanan ve kaydedilmeyi bekleyen yeni The Good The Bad & The Queen albümü de haliyle değişikliklere uğrayacak.