SOFIA COPPOLA CALVIN KLEIN İÇİN REKLAM FİLMİ ÇEKERSE

SOFIA COPPOLA CALVIN KLEIN İÇİN REKLAM FİLMİ ÇEKERSE


Kirsten Dunst, Rashida Jones, Lauren Hutton ve dahası


Calvin Klein’ın bu bahar için yürüttüğü Nothing At All kampanyasında neler yok neler?

kirsten-dunst

Şu sıralar son filmi The Beguiled’i beklediğimiz Sofia Coppola, reklam filmini yönetiyor. Coppola’nın The Beguiled ve Marie Antoinette’te de beraber çalıştığı Kirsten Dunst başı çekiyor. Fransız alternatif rock grubu Phoenix’in frontman’i, aynı zamanda da Coppola’nın eşi Thomas Mars da soundtrack’iyle çorbadan tuzunu eksik etmiyor.

Dunst’ın yanı sıra daha önceden H&M reklamında da yer almış, 73 yaşıyla ayrı bir güzel olan Lauren Hutton, Uma Thurman ve Ethan Hawke’ın kızı Maya Thurman-Hawke, Rashida Jones, Nathalie Love, Laura Harrier ve Chase Sui Wonders reklam filminde arz-ı endam ediyor.

lauren-hutton

Kadın karakterler üzerinden ayrı güzel hikayeler anlatan Coppola’nın Lost in Translation ve The Bling Ring gibi filmleri için de soundtrack desteğini esirgemeyen Phoenix’in 2013’teki Chloroform videosunu da Coppola yönetmişti. 2 Hafta önce gizemli bir videoyla çok azı gelen Phoenix’in yeni albümlerinde duymamız muhtemel şarkısının, ilk tam sürüm dinlenimi de reklam filmi içinde verilmiş oldu.

Bütün isimlerin yer aldığı reklam filminin yanında Coppola’nın gözünden her sanatçının ilk öpücük ve ilk aşkları gibi anılarından bahsettiği kişisel videoları da yer alıyor.