THE BEATLES ALTIN ÇAĞINI ANLATAN BELGESELDEN İLK FRAGMAN!

THE BEATLES ALTIN ÇAĞINI ANLATAN BELGESELDEN İLK FRAGMAN!


It Was Fifty Years Ago Today! Sgt. Pepper & Beyond


The Beatles’ın en başka albümü Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band zamanına odaklanacak belgesel It Was Fifty Years Ago Today! Sgt. Pepper & Beyond, 26 Mayıs’ta vizyona girmeden önce yayınlanan ilk fragmanı izleyin!

beatles 5

Alan G. Parker yönetmenliğinde çekilen belgeselin prodüktörleri ise Reynold D’Silva ve Alexa Morris. 1966’dan 1967’ye albümün oluşum sürecine odaklanacak belgesel, 60’lardan beri yayınlanmayan görüntülerle The Beatles’ın altın çağını anlatacak.

Genel arşivlerin yanı sıra özel koleksiyonlardan da yararlanan Parker, belgeseli şöyle özetliyor: “Turnenin son günleri, albümün yapım süreci ve neticesi, umarım izleyenlere grubun en içten halini ve bu olağan dışı albümün etkilerini anlatabilir.”

26 Mayıs vizyonundan sonra It Was Fifty Years Ago Today! Sgt. Pepper & Beyond 1 Haziran’da albümün 50. yıl dönümü şerefine dijital olarak yayınlanacak. DVD ve Blu-Ray versiyonları da 3 Temmuz’da geliyor!

Gerek Peter Blake tarafından yapılan ikonik albüm kapağı, gerek bir bütün olarak ele alınan konseptiyle The Beatles’ın en güzel albümlerinden biri olan Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band’a ışık tutacak belgeselin ilk fragmanına koşun!