YENİ BLACK MIRROR SEZONUNU YARATICISINDAN DİNLEYİN

YENİ BLACK MIRROR SEZONUNU YARATICISINDAN DİNLEYİN


Charlie Brooker'la kanlı canlı röportaj!


Black Mirror’ın yaratıcı dehası Charlie Brooker, yine Netflix’te bu yılın sonlarına doğru yayınlanması beklenen yeni sezon ve bölümlerin gerçekleşme ihtimali üzerine açtı ağzını yumdu gözünü.

British actor Charlie Brooker arrives fo

Teknolojinin her şeye hakim olduğu, pek de iç açıcı olmayan bir gelecek tablosu çizen Brooker, Radio Times’a verdiği röportajda kahin olmadığını ama ön görülebilir şeylerin de olduğunu söyleyerek bu konuda nasıl hissettiğini şöyle açıkladı:

“Bir keresinde tuhaf bir şekilde okuduğum bir haber vardı ve ertesi gün şöyle düşündüm, ‘Peki bu çekimi çoktan bitirdiğimiz bir bölümü nasıl etkiler, buna cevap verebiliyor mu?’ Verdiğini düşünmüyorum. Yani umarım değildir. Senaryoyu yazarken herhangi birinin gerçek olabileceğini düşünmüyorum ama görünüşe göre bazıları oluyor. Bu da genel olarak biraz kaygılandıran bir durum. Aslında bunlar biraz olağan; ama gelecek sezon için bu ihtimaller bayağı uzak. Yani sorun olacağını düşünmüyorum. Yine de eğer gerçekleşirse dünya gerçekten ayvayı yemiş demektir. Gerçi dünyanın çivisi çoktan çıktı, yani göreceğiz.”

Röportajın devamında yeni sezondan en az bir bölümünün ileride gerçekleşmesi gibi bir sürprize hazırlıklı olduğunu ekleyen Brooker’ın kafasında neler var kim bilir?

Aynı zamanda dördüncü sezonun nasıl şekillendiğine, hikayeleri nasıl taze tuttuklarına ve Donald Trump ABD Başkanı olunca neler hissettiğine değinen Brooker’ın kanlı canlı röportajını bir de kendiniz izleyin.