YENİ THE KILLERS ALBÜMÜNE ÇEYREK VAR!

YENİ THE KILLERS ALBÜMÜNE ÇEYREK VAR!


İlk performans 8 Temmuz'da Hyde Park'ta!


The Killers, uzun zamandır beklenen yeni albümlerinin neredeyse bittiğini ve yeni şarkıları 8 Temmuz’da Hyde Park’ta gerçekleşecek British Summer Time’da sahneleyeceklerini duyurdu!

the-killers

2012’de yayınlanan Battle Born’un ardından geçtiğimiz Eylül’de Joshua Tree ve U2’nun prodüktörü Jacknife Lee ile yeni albüm üzerinde çalışmalara başlanmıştı. Parque Fundidora’daki performansları sonrası NME ile konuşan The Killers’ın frontman’i Brandon Flowers ve davulcu Ronnie Vannucci, yeni albüm için çalışmaların iki ileri bir geri devam ettiğini, her seferinde farklı şeyler deneyip başa sardıklarını o yüzden bu kadar uzun sürdüğünü belirtti.

“2017’de bir grup nasıl ses vermeli? 4 kişilik bir grup ne yapar? Bunun tazeliğini nasıl korursun?” soruları etrafında dönüp dolaşıp deneysellik pratiği üzerine kafa yorduklarını söyleyen ikili, yepyeni şarkılarını Hyde Park’ta paylaşacaklarının da sözünü verdi.

British Summer Time’da aynı gün The Killers’ın yanı sıra Elbow, Tears for Fears ve White Lies da sahne alacak.

Bu sefer bazı şarkılarımız hiç olmadığı kadar ağır olacak” sözleriyle heyecanımızı tetikleyen The Killers’ın birkaç ay önceye uzanan albüm sohbetlerini de buraya ekliyoruz.