YENİ TWIN PEAKS SEZONUNA GÜNLER KALA HIZLANDIRILMIŞ İLK İKİ SEZON KURSU

YENİ TWIN PEAKS SEZONUNA GÜNLER KALA HIZLANDIRILMIŞ İLK İKİ SEZON KURSU


21 Mayıs Twin Peaks Bayramı


21 Mayıs’ta tekrar ekranlara dönmeye hazırlanan Twin Peaks’in yeni sezonu öncesi, bizi sarsıp kendimize getirecek üç dakikalık bir video geldi.

“I’ll see you again in 25 years” diyerek kapıyı açık bırakan ve son üç senedir geri dönüşü ile ilgili haber yapmaktan çok memnun olduğumuz Twin Peaks’in yeni sezonu için sayılı günler kalmış durumda. 2017’nin en önemli yapımlarından biri olacağına kesin gözüyle baktığımız; kült yönetmen David Lynch’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve eski isimlere yeni isimleri de ekleyerek heyecanı iyice yukarıya çeken yapım için hızlandırma kursu niteliğinde bir video paylaşıldı.

Son sezonunun üstünden 25 yıl geçtiğini ve David Lynch’in de 10 yıldır yönetmenlik koltuğuna oturmadığını düşünürsek, tarihe tanıklık edeceğimizi söylesek abartmış olmayız. Twin Peaks’in yayınlanan iki sezonundan ve bunları takip eden sinema filminden görüntüler içeren video, yeni sezona sayılı günler kalan dizinin yeni sezonu öncesi ilaç gibi geliyor.

Kyle MacLachlan, Sheryl Lee, Dana Ashbrook, Everett McGill, Kimmy Robertson, Ray Wise, Grace Zabriskie ve Mädchen Amick gibi eski ve yeni isimlerin yer alacağı yeni Twin Peaks sezonu 21 Mayıs’ta ekranlarda. Hatırlamamız gereken her şeyi bize hatırlatan ve iştahımızı iyice kabartan videoya hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.