ARIANA GRANDE PAZAR GÜNÜ YENİDEN MANCHESTER’DA SAHNE ALACAK

ARIANA GRANDE PAZAR GÜNÜ YENİDEN MANCHESTER’DA SAHNE ALACAK


One Love Manchester konseri


Ariana Grande, bütün gelirleri geçtiğimiz hafta Manchester Arena’da gerçekleştirilen saldırının kurbanları ve saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarına aktarılacak özel bir konserle tekrar Manchester’da sahne alacağını açıkladı.

One Love Manchester adı verilecek ve bu Pazar günü gerçekleşecek özel etkinlikte Grande’nin yanı sıra Justin Bieber, Coldplay, Katy Perry, Miley Cyrus, Pharrell Williams, Take That ve Niall Horan gibi isimler sahne alacak.

Grande, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kalbim ve dualarım Manchester saldırısının kurbanları ve yakınlarıyla. Bu hissettiğiniz acıyı söküp atmak ya da iyileştirmek için benim ya da bir başkasının yapabileceği hiçbir şey yok. Ancak elimi ve kalbimi size uzatıp verebileceğim her şeyi verebilirim, eğer yardımıma ihtiyacınız olursa ya da bunu isterseniz. Pes etmeyeceğiz, korkuya teslim olmayacağız. Bunun bizi bölmesine izin vermeyeceğiz. Nefretin kazanmasına izin vermeyeceğiz… Şiddete cevabımız daha da yaklaşmak, birbirimize yardım etmek, daha çok sevmek, daha yüksek sesle şarkı söylemek, eskisinden de kibar ve cömert yaşamak olmalı. Müzik bizi iyileştirmeli, bir araya getirmeli, mutlu etmeli. O yüzden bunu yapmaya devam edecek. Kaybettiklerimizi, onların yakınlarını anmaya devam edeceğiz. Her zaman aklımda ve kalbimde olacaklar, hayatımın sonuna kadar da yaptığım her şeyde onları düşüneceğim.”