ARTIK ŞERİF DEĞİL HELLBOY DİYECEKSİNİZ

ARTIK ŞERİF DEĞİL HELLBOY DİYECEKSİNİZ


Hellboy efsanesi David Harbour ile dönüyor!


Olağanüstü hikayelerin fantastik yönetmeni Guillermo del Toro’nun ellerinden ve Ron Perlman‘ın o içimize işleyen başrolünden 2004’te ilkini 2008’de de ikincisini izlediğimiz Hellboy, beyaz perdeye tekrar dönüyor. Ama devam filmi olarak değil, yine ve yeniden başa sarılarak.

Guillermo-del-Toro-

Hellboy’un yaratıcısı Mike Mignola, Facebook sayfasından yaptığı açıklamayla yeni Hellboy filminin gelişiyle beraber karakteri en son Stranger Things’in şerifi olarak izlediğimiz David Harbour’ın canlandıracağını, filmi de The Descent’in yönetmeni Neil Marshall’ın yöneteceğini açıkladı. Ayrıca yeni film, genel izleyici kitlesine hitap etmekten ziyade bol şiddetli bir “r-rated reboot” olacak.

Harbour_

Seri başa sarılmadan önce, del Toro ve Perlman’dan bir üçüncü film daha izlesek fena olmazdı sanki. Marshall ve Harbour’ın da fena bir iş çıkaracağını zannetmiyoruz; ama o bilip sevdiğimiz hikaye, yeniden uyarlanmadan önce tanıdığımız yüzlerden bir finale gidilse herkes daha mutlu olurdu. Yine de karakterin yaratıcısı Mignola bu yönde bir adım atmayı tercih ettiyse bir bildiği vardır. Zaten geçtiğimiz yıl Perlman ve del Toro, “Muhtemelen üçüncü bir Hellboy filmi hiç gelmeyecek” diyerek konuyu kesip atmıştı. O yüzden yeni Hellboy filmini kucaklıyor, merakla ve özlemle bekliyoruz.