BENICIO DEL TORO VE LAURA DERN’ÜN İLK THE LAST JEDI GÖRÜNTÜLERİ

BENICIO DEL TORO VE LAURA DERN’ÜN İLK THE LAST JEDI GÖRÜNTÜLERİ


15 Aralık'a kadar tadımlıklara devam


The Last Jedi kadrosunun Vanity Fair‘ın kapağında arz-ı endam ettiğinin haberini sizlerle dün paylaşmıştık. Ancak Vanity Fair’ın özel sayısının sürprizleri bununla sınırlı kalmadı. Kapaktaki bildiğimiz karakterlerin yanı sıra Benicio Del Toro ve Laura Dern’ün canlandırdıkları karakterlerin ilk görselleri de paylaşıldı.

Görsellerde Benicio Del Toro’nun henüz adının açılımı ifşa edilmeyen DJ’i ve Laura Dern’ün Koramiral Amilyn Holdo’sunun yanı sıra Veronica Ngo tarafından canlandırılacak Poe Dameron’ın kanatları altındaki pilot Paige‘i de ilk kez görüyoruz. Ayrıca Canto Bight adında yepyeni bir Star Wars şehrimiz var!

 

Bunların haricinde John Boyega, yeni filmde Finn’in neler yaşayacağıyla ilgili ufak ipuçları verdi: “7. filmin sonunda Finn kötü bir noktada. Çok sorunu var. Işın kılıcı kesiği onu epey yaralamış durumda, o yüzden komada. O bacta kostümü iyileşmesine yardımcı oluyor. Ama bu, onun uyanacağı anlamına gelmiyor. Onu ayağa kaldırmak için buna ek olarak yapılması gerekenler de var. Kesinlikle yardım alması gereken bir noktada.”