BU GECE SAAT 00.00’DA 2 YENİ LCD SOUNDSYSTEM ŞARKISI GELİYOR!

BU GECE SAAT 00.00’DA 2 YENİ LCD SOUNDSYSTEM ŞARKISI GELİYOR!


1- American Dream 2- Call the Police


Evet, doğru duydunuz. Yedi yıl sonra, gıcır gıcır, iki yeni LCD Soundsystem şarkısına bugün saatler 00.00’ı gösterdiğinde kavuşacağız. Şarkılar, ABD saatine göre değil, her ülkenin kendi saatiyle gece 00.00’da yayınlanacak. Mesela Avustralya, meridyenlerden torpilli olduğu için malum şarkıları ilk dinleyen ülke oldu. Ve henüz dinleyemesek de aldığımız duyumlara göre bayağı da iyilermiş!

lcd-soundsystem-coachella-billboard-650

2010’da çıkardıkları This is Happening’in ardından dağılan bir süre sonra da tekrar bir araya gelen LCD Soundsystem, yeni albümden üç şarkıyı ilk kez geçtiğimiz ay New York’taki konserlerinde çalmıştı. Bu şarkılardan Call the Police ile American Dream’i bu gece Spotify ve iTunes hesaplarınızdan dinleyebilirsiniz. Konserde çalıp bu gece yayınlamayacakları şarkının ismi ise Tonight, biraz manidar olmuş.

Bu hafta sonu Saturday Night Live’a katılacak LCD Soundsystem yüzde iki yüz ihtimalle yeni şarkılarını orada çalıp söyleyecek. Yeni albümün bitmesine de çok az kaldığını belirten LCD Soundsystem, şu an için bir şarkının vokalinin kaldığını iki tane de mix’lenmeyi bekleyen kayıtları olduğunu ekledi. Yani bu üç şarkı da tamamlandı mı albümümüz hazır!

Grubun Facebook hesabından yaptığı açıklamayı da hemen buraya koyuyoruz. Uzun uzun yazmışlar, bir okuyun deriz.