DIE ANTWOORD SON ALBÜMÜNÜ DUYURDU

DIE ANTWOORD SON ALBÜMÜNÜ DUYURDU


The Book of Zef


Evet, “Die Antwoord son albümünü duyurdu”dan kastımızı doğru anladınız. Son derken bayağı son, sonuncu, final ya da nihai… Cape Town’ın çılgın ikilisi Yolandi Visser ve Watkin Tudor Jones, a.k.a. Yolandi & Ninja Shadow, zaten en başından beri toplamda 5 albüm yapacaklarını söylüyorlardı. Ciddilermiş. Fakat yanlış anlaşılmasın; beşinci ve sonuncu stüdyo albümü The Book of Zef’i duyuran ikili ayrılmıyor, dağılmıyor. Başka projelerde yine fantastik zekalarıyla buluşacağız.

Southside Festival 2015 - Day 3

İkilinin 2008’de atıldığı Die Antwoord yolculuğunun öncesine dayanan hayali, içinde ninjalar olan bir Güney Afrika western’i çekmek. Şu ana kadar yaptıkları her şeyi bu fikir etrafında yönlendirip ilhamlarını hep bu hayalden aldıklarını daha önceden duyurmuşlardı. Yaşamlarına paralel izler taşıyan sürreal bir anlatımı olacak filmin adı da South African Ninja.

The Book of Zef’ten yayınlanan ilk şarkı Love Drug‘ı ve tatlı videosunu da buraya koyuyoruz. Aynı zamanda dünya turnesini de duyuran Die Antwoord’un websitesinden konser tarihlerine ulaşabilirsiniz. Hemen burada.