DUDAK UÇUKLATAN KADROSUYLA THE HANDMAID’S TALE SADECE BLUTV’DE

DUDAK UÇUKLATAN KADROSUYLA THE HANDMAID’S TALE SADECE BLUTV’DE


Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Alexis Bledel!


Bu sıralar sosyal medyada “Yeni dizi önerisi?” post’larının altına yazacak iki sözünüz olmasını, daha da önemlisi kısa bir süre içinde her yerde dillendirmeye başlayınca ortamlardan geri kalmamayı istiyorsanız enfes tüyo geliyor, notumuzu almaya hazırlanalım.

Margaret Atwood‘un aynı adlı kitabından uyarlanan The Handmaid’s Tale‘ın Hulu eliyle diziye dönüşmüş hali, yalnızca BluTV’de! Aldous Huxley‘nin Brave New World‘ü ve George Orwell‘in 1984‘ünün yanına yerleşmeye layık distopik bir anlatı sunan Atwood romanı, aynı zamanda kuvvetli bir Reagen sonrası ABD’si eleştirisi ve bir feminist altyapı da barındırıyor. Bugün buradan bakıldığı zaman başka şeylere işaret etse de The Handmaid’s Tale dizisinin anlattığı öykü de hala çok güncel, hala çok geçerli!

Öyküsü kadar Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski ve Alexis Bledel‘li kadrosuyla da dikkat çeken, hatta dikkat çekmek ne, akıllara durgunluk veren The Handmaid’s Tale; henüz 3 bölümü yayınlanmışken 2. sezonu için de onayı kapmış durumda!

26 Nisan’da yayınlanmaya başlayan diziyi Türkiye’den izleyebileceğiniz tek platform ise BluTV! Dolayısıyla The Young Pope ve Deutschland 83 gibi yapımların ardından The Handmaid’s Tale da anında BluTV’de, ilk BluTV’de, sadece BluTV’de! Hala üye olup gerçekten sağlam yerli/yabancı dizi/film arşivini ilk elden deneyimlemeye başlamadıysanız 7 günlük BluTV denemeniz için buraya tıklayabilirsiniz. Sonra da doyasıya The Handmaid’s Tale keyfinin ilk adımlarını atmış olursunuz. Üç bölüm bir çırpıda bittikten sonra dördüncü bölümü tatlı tatlı beklemeye başlarsınız.