EDGE OF TOMORROW’UN DEVAM FİLMİNDE EMILY BLUNT DA VAR!

EDGE OF TOMORROW’UN DEVAM FİLMİNDE EMILY BLUNT DA VAR!


Live Die Repeat And Repeat


Doug Liman’ın 2014’te yönettiği bilim kurgu uyarlaması Edge of Tomorrow‘ın devam filminden detaylar nihayet geldi. İlk filmde başrolleri paylaşan Tom Cruise ve Emily Blunt, devam filmi Live Die Repeat and Repeat’te de aksiyondan katkılarını esirgemeyecek.

edge-of-tomorrow

Hiroshi Sakurazaka’nın 2004’te yayınlanan All You Need is Kill kitabından beyaz perdeye uyarlanan Edge of Tomorrow, uzaylılar tarafından işgal edilen dünyada aynı döngünün içinde uyanıp duran Cruise’un Blunt desteğiyle olayları yerine koyma mücadelesini anlatıyordu.

Live Die Repeat and Repeat ise, bu yaşananların öncesini anlatan bir devam filmi olacak. Zaten zaman kullanımı konusunda ilk filmde de olağanın dışına çıkıldığından devamında da normal bir çizgiden gitseler olmazdı.

“Harika bir hikayemiz var, inanılmaz! İlk filmden çok daha iyi ve açıkçası ilk filme de bayılmıştım. ” sözleriyle beklentileri epey yükselten Liman, artık devam filmi için harekete geçmenin zamanının geldiğini söylese de Live Die Repeat and Repeat’in ne zaman vizyona gireceğini bilemiyoruz.