EMMA STONE VE STEVE CARELL’Lİ BATTLE OF THE SEXES’TAN İLK FRAGMAN

EMMA STONE VE STEVE CARELL’Lİ BATTLE OF THE SEXES’TAN İLK FRAGMAN


Based on a true story


Gerçek bir hikayeden uyarlanan ve Emma Stone ile Steve Carell’i bir araya getiren komedi filmi Battle of the Sexes’ten ilk fragman yayınlandı.

battle-of-the-sexes

Oscar ödüllü Emma Stone ve Steve Carell’i Crazy, Stupid, Love’dan sonra tekrar bir araya getiren Battle of the Sexes, döneminin en çok izlenen spor olaylarından biri olarak tarihe geçen, 1973’teki Billie Jean King ve Bobby Riggs arasındaki tenis maçını anlatacak. Filmdeki herkesin bir şekilde daha önce birbirleriyle çalıştığı film olarak da dikkat çeken yapımın yönetmen koltuğunda, 2006 yılında gösterime giren, başrolünde Steve Carell’in olduğu ve aynı yıl iki Oscar kazanan Little Miss Sunshine’dan hatırlayacağımız Jonathan Dayton ve Valerie Faris çifti oturuyor.

kkk

Zamanının bir numarası Bobby Riggs’in kariyerinin zirvesindeyken gelmiş geçmiş en iyi kadın tenis oyuncularından biri olan Billie Jean King’e meydan okumasını anlatacak filmde Emma Stone ve Steve Carell’e Sarah Silverman, Andrea Riseborough, Elisabeth Shue, Alan Cumming ve Eric Christian Olsen gibi güçlü bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor. Daha ilk fragmanından 90. Oscar Ödülleri’nde adaylıklara göz kırpan film 22 Eylül’de vizyona girecek.