ETİ NEGRO İŞBİRLİĞİYLE MÜTHİŞ SOFAR DENEYİMİ CANLI YAYINDA!

ETİ NEGRO İŞBİRLİĞİYLE MÜTHİŞ SOFAR DENEYİMİ CANLI YAYINDA!


Bu akşam saat 19.30'ta başlar


Ülkenin “Her yerde oluyor, Türkiye’de neden olmasın” sorusuna “Olmaz mı ya, hem de nasıl olur” cevabını en iyi vereni ve hem 34 etkinlikte gerçekleşen 102 konser hem de 22 milyona varan YouTube izlenme sayılarıyla bugüne dek canavar gibi devam ettiren alternatif etkinlik serisi Sofar Sounds Istanbul, kendisi için de bir ilk olacak özel bir geceyle geliyor.

Sofar’ı Sofar yapan nedir? Tabii ki kurallarıdır. İçeri girebilmek bile zor, yer yer imkansıza yakınken gelme saati ve gitme saatinden içeride nasıl davranılacağına kadar bin bir çeşit müzisyeni ve genel anlamda müzik deneyimini yüceltmek amacıyla düşünülüp titizlikle uygulanan kural… Dediğimiz gibi hepsinin de başımızın üzerinde yeri var; zira gerek yepyeni bir konser deneyimine yönelik tutkulu arayışı, gerek sürekli yeni isimleri keşfetmeyi hedefleyen yapısı, gerekse amatör ruhla yapılan profesyonel bir iş olmasıyla Sofar, kuralları dilediği gibi belirlemeyi fazlasıyla hak etmiş konumda. Dilediğince belirlemeyi hak ettiği kuralları kimi zaman ufaktan bozmak da yine kendi elinde, ufak sürprizler olmadan olur mu hiç? Burada belki de örnek olarak “All work and no play makes Jack a dull boy” diye giden özlü söze başvurmamız lazım.

Geveledik durduk, peki tam olarak neden bahsediyoruz? Eti Negro‘yla bir işbirliğine giden Sofar kapsamında bu akşam gerçekleşecek konser, YouTube üzerinden ve Play Tuşu’ndan anında canlı yayınlanacak! Çok özel bir konserin sizlerle buluşacağı akşam, 19.30’da başlayacak. Böylelikle salonda müzik izleme deneyimini sizlerle buluşturan Sofar, bu sefer Eti Negro‘nun katkılarıyla birlikte bizzat sizin salonunuza gelecek.

Öyleyse olayımız belli: Sofar kapsamında özel bir isimle özel bir konser

Tarih ve saat belli: 4 Mayıs Perşembe 19.30

Adres de belli: Eviniz, evimiz, internet kafemiz, YouTube’a erişilebilen her yerimiz! Konseri tekrar izlemek için aşağıya buyrun ve Eti Youtube kanalını takipte kalın!