IGGY POP VE JOSH HOMME’DEN POST POP DEPRESSION’I ANLATAN BELGESEL GELDİ

IGGY POP VE JOSH HOMME’DEN POST POP DEPRESSION’I ANLATAN BELGESEL GELDİ


American Valhalla


2016’nın en heyecan verici projelerinden biri olan Iggy Pop’ın Post Pop Depression albümünün yapım süreci, belgesel haline getirildi.

Iggy Pop’ın Queens of the Stone Age’den Josh Homme ve Dean Fertita ile Arctic Monkeys’ten Matt Halders’ı yanına alarak kaydettiği son albümü Post Pop Depression’ın kamera arkası, America Valhalla isimli belgesel ile seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Albümün kayıt ve sonrasındaki turne sürecini anlatacak belgeselden bir fragman paylaşan Iggy Pop, geçtiğimiz günlerde ilk üç solo albümünün 40. yıl dönümünü kutlamak adına yeniden basılacağını açıklayıp bir de yeni şarkı paylaşmıştı.

Bununla da yetinmeyen Josh Homme, bir de Eagles of Death Metal ile bir live albüm bir de konser DVD’si yayınlamaya hazırlanıyor. I Love You All The Time – Live at The Olympia In Paris isimli DVD/CD, grubun Paris’teki Bataclan’da yaşadığı korkunç saldırıdan sonra Fransa’da verdiği ilk konserin canlı kaydı ve görüntülerinden oluşacak.

Yönetmenlik koltuğunda Andreas Neumann ve Josh Homme ikilisinin oturduğu belgeselin ilk fragmanına hemen aşağıdan tıklayabilirsiniz.