NAOMI WATTS’IN PSİKOLOJİK GERİLİM DİZİSİ GYPSY’YE İLK BAKIŞ

NAOMI WATTS’IN PSİKOLOJİK GERİLİM DİZİSİ GYPSY’YE İLK BAKIŞ


Bu yıl içinde Netflix'te!


Netflix, Naomi Watts’ın başrolde harikalar yaratacağından şüphe duymadığımız yeni dizisi Gypsy‘den ilk fotoğrafları paylaştı.

161007_GYP_Bushwick_Party_102_46_49_50_41_52-749-Alison Cohen Rosa.CR2

10 bölümde psikolojik gerilime doyacağımız Gypsy’nin yönetmenliğini, 5 isim ikişer bölümle paylaşacak. Fifty Shades of Grey’in yönetmeni Sam-Taylor-Johnson, Yelling to the Sky’dan Victoria Mahoney, Harlots’tan Coky Giedroyc ve Breaking Bad’de de iki bölümde payı olan Scott Winant, Gypsy için güçlerini birleştiren bu 5 isim.

Dizinin konusuna geçecek olursak Watts, tehlikeli ve yasa dışı sularda yüzen terapist Jean Halloway’i canlandırıyor. Manhattan’da yaşayan Halloway, danışanlarının hayatındaki insanlarla gereğinden fazla yakınlaşıyor ve psikojik gerilim de işte burada başlıyor. David Lynch klasiği Mulholland Drive’daki performansını ve 21 Mayıs’ta yayınlanacak Twin Peaks’in yeni sezonunda da yer alacağını göz önünde bulundurursak Watts’ın performansına güvenimiz şimdiden tam.

Screen-Shot-2017-05-04-at-17.46.52

Watts’ın yanı sıra oyuncu kadrosunda Billy Crudup, Sophie Cookson, Lucy Boynton ve Karl Glusman’ı izleyeceğimiz Gypsy’nin yayın tarihi belli olmasa da, bu yıl içinde Netflix ekranlarında olacağını biliyoruz.

Dizinin senaryosunu ise aynı zamanda yapımcılardan biri olan Lisa Rubin yazdı. Rubin’in yanı sıra Watts, Sean Jablonski ve Lisa Chasin yapımcı koltuğunda oturuyor.

gypsy_101_unit_00295_r

gypsy_