ROMAN POLANSKI’NİN YENİ FİLMİNDEN İLK GÖRSEL

ROMAN POLANSKI’NİN YENİ FİLMİNDEN İLK GÖRSEL


Emmanuelle Seigner <3 Eva Green


Lionsgate, Roman Polanski‘nin ilk gösterimini Cannes Film Festivali’nde yapacak yeni filmi Based on a True Story’den ilk görseli paylaştı. Orijinal adı D’aprés une histoire vraie olan psikolojik gerilimin başrollerini ise Emmanuelle Seigner ve Eva Green paylaşıyor.

eva-green

Hem yönetmen hem de yazar olan Delphine de Vigan’nın aynı isimli kitabından beyaz perdeye uyarlanan filmin senaryosunu ise Polanski’yle beraber Personal Shopper’ın yönetmeni Olivier Assayas birlikte yazdı.

Polanski’nin son filmi Venus in Fur’de de izlediğimiz başarılı oyuncu, aynı zamanda da eşi olan Seigner, son kitabını yayımladıktan sonra zor zamanlardan geçen Parisli bir yazarı canlandıracak. Yeteneğini ve duruşunu anlatmaya kelimeler bulamadığımız Green ise yazarı etkilemeye çalışan takıntılı hayranına hayat verecek. Yayınlanan ilk fotoğraftan da gördüğünüz üzere, romantik bir ilişki içinde olan ikilinin üzerinden psikolojik, gerilim ve dram izleyeceğiz.

Rosemary’s Baby, Pianist ve Chinatown gibi filmleriyle izleyenlerde psikolojik hasar bırakan Polanski’ye 2013’te yayınlanan son filmi Venus in Fur’den sonra tekrar kavuşmamıza 2 hafta kaldı! Tabi Cannes Film Festivali’ne iki hafta kaldı, vizyona girmesine değil; ama olsun.