SADECE THE BEATLES ÇALAN BİR RADYOYA NE DERSİNİZ?

SADECE THE BEATLES ÇALAN BİR RADYOYA NE DERSİNİZ?


Biz evet dedik bile!


Sadece ve her zaman tüm zamanların en büyük pop gruplarından biri olan The Beatles çalan bir radyo istasyonuna ne dersiniz?

ABD’li SiriusXM isimli radyo istasyonu sadece The Beatles’a adanmış bir radyo istasyonunu yayına sokmaya hazırlanıyor. The Beatles Channel; ünlü The Beatles hayranlarının günlük konuk DJ’lik yapacağı, grubun canlı kayıtlarının çalacağı, arayan dinleyicilerin grup ile alakalı hikayelerini paylaşacağı ve çeşitili oyunlarla dinleyicilere küçük hediyeler dağıtılacağı bir radyo kanalı olacak. 18 Mayıs’ta yayın hayatına başlayacak radyo istasyonu, aynı zamanda ay sonuna kadar ücretsiz olarak dinlenebilecek.

SiriusXM’in CEO’su Scott Greenstein yaptığı açıklamada bu proje için “Tarihteki en popüler grubu kendi SiriusXM kanalı için ailemize kattığımızı duyurmaktan gurur duyuyoruz!” açıklamasını yaptı. Grubun hayatta olan iki üyesi Paul McCartney ve Ringo Starr ise projeyle ilgili “Müziğimizi ilk kez radyoda duyduğumuzda yaşadığımız heyecanı hatırlıyorum, ancak hiçbirimiz 50 sene sonra kendi The Beatles radyo kanalımızı açacağımızı düşünemezdik.” açıklamasıyla hem projeye olan güvenlerini hem de heyecanlarını paylaştı.