STAR WARS: THE LAST JEDI KADROSU VANITY FAIR KAPAĞINDA

STAR WARS: THE LAST JEDI KADROSU VANITY FAIR KAPAĞINDA


Annie Liebovitz katkılarıyla...


Bilim kurgu dünyasının en geniş hayran kitlesine sahip ve en çok beklenen filmi olan Star Wars serisinin son filmi Star Wars: The Last Jedi ekibi, Vanity Fair dergisine kapak oldu.

Filmlerinin yayınlanma tarihinden önce basına sızdırmama konusundaki dikkatleri ile bilinen Disney ve Lucas film, efsanevi fotoğrafçı Annie Liebovitz’in çektiği kareler ile ekibi kendi elleriyle Vanity Fair’in kapağına yerleştirdi. Son filmde hayatını kaybeden Han Solo karakterini canlandıran Harrison Ford’un yer almadığı ve The Last Jedi’ın çekimleri bittikten sonra hayatını kaybeden ve serideki son filminde oynamış Carrie Fisher’ın da yer aldığı kapak fotoğraflarına sahip dergi satışa çıkmış durumda. Fotoğraflarda filmin ana oyuncularının yanı sıra dikkat çeken iki detaydan ilki, Captain Phasma’yı canlandıracak Gwendoline Christie’nin yer alması, İkincisi de  Kelly Marie Tran’ın canlandırdığı Rose karakterini görüyor olmamız.

15 Kasım 2017’de tüm dünya ile aynı anda vizyona girecek Star Wars: The Last Jedi’ın Annie Liebovitz tarafından çekilen fotoğraflarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

star-wars-cover-2017-VF-01 star-wars-cover-2017-VF-02 star-wars-cover-2017-VF-03 star-wars-cover-2017-VF-04