STRANGER THINGS’İN YENİ SEZONU BEKLEDİĞİNİZDEN DAHA KORKUNÇ OLACAK

STRANGER THINGS’İN YENİ SEZONU BEKLEDİĞİNİZDEN DAHA KORKUNÇ OLACAK


Bu Halloween gerilmeye hazır olun!


Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan yapımlarından Stranger Things, hakkında bilgi vermekten özenle kaçındıkları yeni sezonundan detaylar heyecan verici detaylar paylaştı.

31 Ekim’e denk gelen Halloween’de ikinci sezonu ekranlara gelecek dizinin genç oyuncuları, Emmy Magazine’e verdikleri röportajda bu sezonun ilk sezona göre daha az komedi barındıracağını gerilimin yüksek olacağını açıkladılar. İlk sezonda Mike rolüyle izlediğimiz Finn Wolfhart, yeni sezon için “Bu sezon karakterlerin yüzleşmek zorunda kaldıkları rahatsız edici bazı zorluklar olacak. Daha karanlık ve korku odaklı bir sezon sizleri bekliyor. İzleyicilerin ilk sezondan daha çok seveceklerini düşünüyorum.” açıklamasını yaptı.

Geçtiğimiz aylarda bir dergiye konuşan dizinin yaratıcısı ve senaristi Duffer kardeşler, Will’in geri dönmesinden sonra adaptasyon zorluklarını anlatan açıklamalarda bulunmuştu. “Sanırım hepsi duygusal olarak yaralandı, ama en azından arkadaşları geri döndü ama artık en yakın arkadaşları eskisi gibi davranmadığı için biraz kötü hissediyorlar.” açıklamasıyla yeni sezonda dizide bizi neler beklediğine dair ipuçları vermiş oldu.

Yakın zamanda daha çok haber almayı ve bol bol fragman görmeyi beklediğimiz Stranger Things’in ikinci sezonu 31 Ekim’de Netflix’ten yayınlanacak.