TAMAMINI İZLEMEK İÇİN CAN ATTIRAN VOLDEMORT HAYRAN FİLMİ FRAGMANI

TAMAMINI İZLEMEK İÇİN CAN ATTIRAN VOLDEMORT HAYRAN FİLMİ FRAGMANI


Voldemort: Origins of the Heir


Harry Potter serisinde aklı kalanlar için oldukça kaliteli görünen bir hayran üretimi filmimiz var! Herhangi bir çıkar gözetmeden bağımsız yapım şirketi Tryangle tarafından geliştirilen Voldemort: Origins of the Heir‘in ilk fragmanı bile geldi, hemen aşağıda.

voldemort

Her kötü karakterin karanlık tarafı seçmesinde bir sebep var, Anakin Skywalker gibi kaç yiğit kaybettik bu yolda, hepimiz çok iyi biliyoruz. Bazıları doğuştan kötüdür; bazıları da kötü yola düşürülür. Kimilerince ismi bile lazım olmayan Voldemort, hangi tarafta kalıyor dersiniz?

Gianmaria Pezzato’nun yazıp yönetip bir de kurguladığı Voldemort: Origins of the Heir, J.K. Rowling’in altıncı Harry Potter kitabı Harry Potter and the Half-Blood Prince’ten epey besleniyor. Tom Riddle’ı Voldemort yapan neydi? O dönem Hogwarts’ta neler döndü? Kitaplardan filmlere yansımayan küçük küçük bir sürü ipucunu toplayarak bu sorulara açıklık getiren Pezzato, Harry Potter’dan öncesini, Dark Lord’un doğuşunu anlatmak istiyor. Biz de bir an önce izlemek istiyoruz!