THE AVALANCHES YENİ ALBÜM İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI!

THE AVALANCHES YENİ ALBÜM İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI!


Bir 16 yıl daha beklemeyeceğiz


2016’da nihayet, 16 yılın ardından tekrar albüm yayınlayarak yeni yıl hediyesi gibi dönen The Avalanches, yeni albüm için çalışmalara başladı, hatta epey ilerledi bile. 2000’in sonlarına doğru yayınlanan Since I Left You sonrası upuzun bir süre beklediğimiz The Avalanches, Wildflower ile 2016’nın En İyi 50 Albümü listemizde bir numaraya oturarak özlediğimiz tadı tekrar getirmişti.

the-avalanches

Sydney merkezli radyo kanalı FBI Radio’ya konuk olan grubun frontman’i Robbie Chater, turnelerinden arda kalan zamanlarda stüdyoda nasıl deli gibi çalıştıklarından bahsetti. Bu sefer bir 16 yıl daha beklemeye niyeti olmayan Chater, Tony Diblasi ile uzun süredir yazdıklarını ve her şeyin çok çabuk ilerlediğini söyledi.

Yeni müziklerinin şimdiye kadar yaptıkları her şeyden daha iyi olduğunu söyleyen Chater, şu an hali hazırda 8 şarkıları olduğunu ve yakın bir zamanda paket halinde bir The Avalanches albümüyle karşılaşabileceğimizi ekleyerek bizleri çocuklar gibi şen yaptı!

Biz özet geçtik; fakat “Ben heyecandan yerimde duramıyorum, bana röportajın tamamı lazım” diyorsanız hemen şuraya dalın.