VE İKİ YENİ LCD SOUNDSYSTEM ŞARKISININ İLK CANLI PERFORMANSI

VE İKİ YENİ LCD SOUNDSYSTEM ŞARKISININ İLK CANLI PERFORMANSI


Nasıl özlemişiz!


Yaklaşık bir buçuk yıldır sabrımızın sınırlarını zorlayarak beklediğimiz yeni LCD Soundsystem albümünden iki şarkı, geçtiğimiz hafta yayınlandı. Üst üste bilmem kaç kere dinlediğimiz American Dream ve Call the Police, 7 yıl sonra hepimize ilaç gibi geldi evet. Bir de bunun canlısı var, bakmaz mıydınız?

Pentaport Rock Festival Day 2

Hafta sonu Saturday Night Live’a katılan LCD Soundsystem, yepyeni şarkılarının kayda alınan ilk canlı performansını gerçekleştirdi. Daha önce Brooklyn’deki konserlerinde yeni albümden üç şarkının açılışını yapmış olsalar da, konser girişinde katılımcıları herhangi bir şeyi kayda almamaları konusunda tatlı bir uyarı karşılamıştı. Biz de telefondan çekilmiş dandik görüntüler izlemek yerine, bugünü bekledik.

Hala albümlerinin yayın tarihine dair net bir tarih olmasa da grubun baş kahramanı James Murphy, yaptığı yazılı bir açıklamayla sadece 3 şarkının biraz işi kaldığını, yakın zamanda bunca yıllık özlemin sona ereceğini bildirmişti. Yani bu yaz LCD Soundsystem şarkılarıyla günümüzü gün etmemiz çok muhtemel!

Buyurun, daha fazla bekletmeden videolara geçelim.