APHEX TWIN’İN İKİ SAATLİK DEV PERFORMANSINA DAHİL OLUN!

APHEX TWIN’İN İKİ SAATLİK DEV PERFORMANSINA DAHİL OLUN!


Sanki oradaymışçasına


Aphex Twin a.k.a. Richard D. James, bir süredir NTS Radio ile güçlerini birleştirdiği sürpriz bir projenin sinyallerini gizemli videolarla veriyordu. Ardından Field Day festivaldeki performansını canlı yayından tüm dünyaya açacağı duyuruldu. Şimdi de o çok bahsedilen 2 saatlik dev performans geldi, aşağıda bekliyor.

Pitchfork Music Festival Paris 2011 - Day 1

Weirdcore, NTS Radio ve Aphex Twin, bu performansı diğerlerinden farklı kılmak için görselin gücüne ekstradan mesai harcadı. Buradan izlerken bile her şey çok yerinde, siz bir de orada olduğunuzu düşünün!

Performansı sırasında yeni kayıtlarına da yer veren Aphex Twin, en son geçtiğimiz yıl Cheetah EP’sini yayınlamıştı. Ondan sonra da bu yılın başlarında 4xAtlantis take1 demo’sunu paylaşmıştı. Festival bahanesiyle şahit olduğumuz bu ayaklanmalar, yakın zamanda gelebilecek yeni kayıtların habercisi olabilir.

“Daha yenisi gelene kadar en yenisi bu” dediğimiz, her anı görsellerle paketlenmiş seti açıp arkadan döndürebildiğiniz kadar döndürün. Baştan sona bir Aphex Twin performansı, özel olarak eklenmiş tüm görsel şovuyla işte burada!