HAN SOLO SPIN-OFF’U EL DEĞİŞTİRİYOR

HAN SOLO SPIN-OFF’U EL DEĞİŞTİRİYOR


Yönetmenler filmden çekildi


Star Wars evreninin sevilen karakterlerinden Han Solo spin-off’unun çekimlerine geçtiğimiz Şubat ayında başlamıştı; ama gelen son haberlere göre tamamlanması için bir süre daha beklememiz gerekecek.

Han-Solo

Han Solo’nun gençliğini Alden Ehrenreich’ın canlandırdığı spin-off’un çekimlerine Londra’da başlanmıştı ve buradan bakınca her şey tıkırında görünüyordu. Fakat dün akşam Lucas Film’in yaptığı açıklamayla filmin yönetmenleri Phil Lord ve Christopher Miller’ın projeden ayrıldığı duyuruldu. Daha önce The Lego Movie ve 21 Jump Street’te de birlikte çalışan ikiliyle yollarını ayıran Lucas Film, “Phil Lord ve Christopher Miller, inanılmaz bir oyuncu kadrosunu ve ekibi bir araya getiren yetenekli yönetmenlerdir. Ancak bu filmde farklı yaratıcı vizyonlarımız olduğundan yollarımızı ayırmaya karar verdik. Yeni yönetmen ide yakında duyurulacak.” açıklamasını yaptı.

Filmin planlandığı gibi Mayıs 2018’de vizyona gireceğinin sözünü veren Lucas Film için “İkilinin yerini kim alacak?” sorusunun cevabı olmaya en yakın aday ise şimdilik A Beautiful Mind ve The Da Vinci Code filmleriyle akıllarda kalan Ron Howard gözüküyor.