JESSICA CHASTAIN SÜPER KAHRAMAN DÜNYASINA DOĞRU İLERLİYOR

JESSICA CHASTAIN SÜPER KAHRAMAN DÜNYASINA DOĞRU İLERLİYOR


X-Men: Dark Phoenix


Son yılların başarılı ve başarılı olduğu kadar da güzel oyuncusu Jessica Chastain X-Man evrenine adım adım ilerliyor.

Jessica-Chastain-Zero-Dark-30

X-Man evrenini sinemaya aktaran Fox, bu sıralar Deadpool 2 ve X-Men: New Mutants gibi filmlerine ağırlık verse de diğer yapımlarından sesler de gelmeye devam ediyor. 2018’de gösterime girmesi planlanan ve yönetmenliğini ve senaristliğini Simon Kinberg’ün üstleneceği konuşulan X-Men: Dark Phoenix, Jessica Chastain ile imzayı atmak üzere.

The Help filmindeki performansı ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu adaylığı, Zero Dark Thirty’deki rolü ile de En İyi Kadın Oyuncu adaylığı kazanan başarılı aktris, Huntsman: Winter’s War ile girdiği fantastik dünya ile olan bağını güçlendirmeye hazır gibi gözüküyor. Chastain, filmin kötü karakteri olacak, Phoenix Force’u ortadan kaldırmak isteyen uzaylı Shi’ar imparatorluğunun imparatoriçesi Lilandra rolünü üstleneceği X-Men: Dark Phoenix’te serinin önceki filmlerinde de yer alan Michael Fassbender, Jennifer Lawrence ve Nicholas Hoult’un da geri dönecek. Filmde Jean Grey’i ise Game of Thrones serisinden hatırladığımız Sophie Turner canlandıracak.

Bütün bu iddiaları güçlendiren en büyük kanıt ise James McAvoy’un Instagram hesabından yaptığı paylaşım oldu. Filmin çekimleri sırasında paylaştığı fotoğrafta “Çekim sırası bana geldiğinde beni uyandırmayı unutma!” diye bir açıklamayla koyduğu fotoğrafı bütün bu dedikoduları doğrular nitelikte.

So I hear we’re doing another X-men…wake me up when it’s time to roll would you Chastain? #xmen #xmendarkphoenix #proffesorx #charlesxavier #whenihadhair #superpowernap

James Mcavoy (@jamesmcavoyrealdeal)’in paylaştığı bir gönderi ()