KEVIN COSTNER VE WOODY HARRELSON BONNIE VE CLYDE’I KOVALAYACAK

KEVIN COSTNER VE WOODY HARRELSON BONNIE VE CLYDE’I KOVALAYACAK


Highwaymen


2013’ten beri konuşulan ama bir türlü hayata geçemeyen Highwayman, Kevin Costner ve Woody Harrelson ile bu sefer olacak gibi.

Yıllar önce Robert Redford ve Paul Newman’ın hayata geçirmek için kolları sıvadığı ama başarılı olamadığı proje, 2013 yılından beri ara ara gündeme geliyordu. Kevin Costner ve Liam Neeson’ın birlikte isimlerinin geçtiği projeden Neeson’ın ayrılması ve Woody Harrelson’un projeye dahil olmasıyla en nihayetinde kadro tamamlanmış gibi görünüyor. The Founder, Saving Mr. Banks ve The Blind Side’ın yönetmeni John Lee Hancock, Highwayman’ın hem senaryosunu hem de yönetmenliğini üstleniyor. Daha önce Clint Eastwood’un A Perfect World filminin de senaryosunu yazan Hancock, bildiğimiz bir hikayenin protogonistlerini değiştirerek aksiyonun karşı tarafını anlatacak.

1930’ların ünlü kanun kaçağı çifti Bonnie ve Clyde’ı yakalayan ikili olarak tarihe geçen Frank Hamer ve Manny Gault karakterlerini canlandıracak Kevin Costner ve Woody Harrelson’ın, proje hayata geçerse bizlere bol kovalamacalı güzel bir aksiyon filmi izleteceklerine eminiz.