LIAM GALLAGHER İLK SOLO ALBÜMÜNDE ÇOK, ÇOK İDDİALI

LIAM GALLAGHER İLK SOLO ALBÜMÜNDE ÇOK, ÇOK İDDİALI


As You Were, 6 Ekim'de yayında!


Oasis ve Beady Eye yolculuklarından sonra onca yıllık müzikal kariyerinin ilk solo albümünü yayınlamaya hazırlanan sahnelerin asi adamı Liam Gallagher, dün gece As You Were isimli albümünün artwork’üyle beraber yayın tarihini de duyurdu. Çok sevgili abisi Noel Gallagher’ın Kasım’da yayınlanacak albümünden bir ay önce, 6 Ekim’de halka karışacağı açıklanan ilk Liam Gallagher albümünün sahne arkasındaki isimler de epey sağlam.

liam-gallagher

Albümdeki şarkılardan Wall Of Glass, Paper Crown, Come Back To Me ve It Doesn’t Have To Be That Way şarkılarının prodüktörlüğünü Adele ve Beck’ten sorumlu Greg Kurstin üstlenirken diğer yarısı da yakın zamanda Radiohead, Mumford and Sons ve Circa Waves ile çalışan Dan Grech-Marguerat‘e emanet. For What Its Forth şarkısını da Cherry Ghost’tan Simon Aldred ile beraber yazan Liam, iddialı bir dönüş yapacak gibi.

İlk tek tabanca yürüyüşü için ne denli heyecanlı olduğunu her zamanki fevriliğiyle hissettiren Liam, en baştan bir şey icat etmediğini, kendi yoluyla Lennon’ın Cold Turkey’i havasında, The Stones ve klasiklere göz kırpan bir albümle geleceğini söylüyor.

Tabii, hazır yeri gelmişken tekrar ve tekrar Noel ile uğraşmayı ihmal etmeyen Liam, “Şüphesiz ki, o da dönüşümün muhteşem olacağının farkında” sözlerine, “Eminim Noel’ın albümü de çok güzel olacak; ama benimkinden daha harika da olamayacak.” eminliğiyle devam etti. Liam being Liam…

Liam’ın bu öv öv bitiremediği, bizim de oldukça merak ettiğimiz yeni albümü As You Were hakkında daha detaylı bilgi ve ön siparişler için burayı karıştırabilirsiniz.

Albümden paylaşılan ilk single, Wall Of Glass’ın Francois Rousselet tarafından yönetilen videosu da hemen burada.