MARK HAMILL SICACIK BİR FİLMLE STAR WARS EVRENİNİN DIŞINA ÇIKIYOR

MARK HAMILL SICACIK BİR FİLMLE STAR WARS EVRENİNİN DIŞINA ÇIKIYOR


Brigsby Bear


Saturday Night Live’ın başarılı oyuncularından Kyle Mooney, yanına Star Wars’un Luke Skywalker’ını da alarak yılın en başarılı bağımsız filmlerinden birine imza atmaya hazırlanıyor.

Yönetmenlik koltuğunda Kyle Mooney’nin Saturday Night Live’da birlikte çalıştığı Dave McCary oturuyor ve senaryoyu da Mooney, Kevin Costello ile birlikte üstleniyor. Claire Danes, Greg Kinnear ve Andy Samberg gibi isimlerin de yer aldığı filmin sürprizlerinden biri de Star Wars serisinin Luke Skywalker’ı; Mark Hamill.

25 yılın sonunda aşırı koruyucu ebeveynleri ile kendi izole edilmiş hayatından Utah’a taşınarak kurtulmaya çalışan Kyle Mooney’in canlandırdığı James karakterinin hayatındaki en büyük olay, hayranı olduğu televizyon programı olan Brigsby Bear Adventures’ı seyretmiş tek kişi olmasıdır. Şovun aniden bitmesine uyum sağlamaya çabalarken Brigsby’nin öğütlerini yaşadığı dünyayı anlamanın tek yolu olarak görmeye başlayan James, Brigsby’nin hikayesini kendi istediği gibi sona erdirmek için bir film hazırlamaya karar verir.

Bu sene katıldığı Sundance Film Festivali’nden başarılı yorumlar alan film, 28 Temmuz’da vizyona girecek.