MOBY YENİ ALBÜMÜNÜ SAHTE BASIN BÜLTENİYLE DUYURDU

MOBY YENİ ALBÜMÜNÜ SAHTE BASIN BÜLTENİYLE DUYURDU


More Fast Songs About the Apocalypse


Elini attığı her işte hayata karşı duruşunu yansıtan Moby, sadece bir yıl aradan sonra yayınladığı yeni albümü More Fast Songs About the Apocalypse‘i yine kendine has bir yolla duyurdu. ABD Başkanı Donald Trump’ın sözde sözcüsü John Miller tarafından yazılmış bir basın bülteniyle albümünün yayında olduğunu bildiren Moby’den de böylesi beklenirdi!

moby

Hatırlarsanız Trump, yıllar önce kendisini basın sözcüsü John Miller olarak tanıtıp bir gazeteciye kendi hakkında verdiği demeçlerle gündeme gelmişti. Moby de hemen şuradan ulaşabileceğiniz basın bülteninde, Trump’ın diliyle ve John Miller imzasıyla kendi “işe yaramaz” albümünün yayında olduğunu duyurarak bir taşla birkaç kuş vurmuş oldu. Aktivist kimliğiyle bilinen Moby, kendi dünya görüşüyle uzaktan yakından ilgisi olmayan Trump’ın göreve başlama töreninde DJ’lik yapması için sunulan teklifi haliyle reddetmişti. Bu son atağında o konuya da değinen Moby’nin ne kadar eğlenmiş olabileceğini yazıyı okuyunca gözünüzde canlandırırsınız.

Geçen yıl yayınlanan These Systems Are Falling’in ardından ikinci kez Void Pacific Choir çatısı altında gelen Moby albümü More Fast Songs About the Apocalypse, 9 şarkıdan oluşuyor. Ve hemen şuraya bir tık yaparak koca albümü 1-2 dakikada bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz. İşte teknoloji böyle bir şey…