NETFLIX İLE SEVİLEN ANİME AYAĞINIZA GELDİ: DEATH NOTE

NETFLIX İLE SEVİLEN ANİME AYAĞINIZA GELDİ: DEATH NOTE


İlk uzun fragman burada


Anime dünyasının en sevilen yapımlarıdan Death Note’un ABD versiyonu, Netflix ile evinize konuk oluyor.

Death Note

Tsugumi Ohba ve Takeshi Obata’nın kaleme aldığı ünlü Japon mangası Death Note’un ABD uyarlaması olan Netflix orijinal filmi, bir gün doğaüstü güçlere sahip bir defter bulan lise öğrencisini ve başına gelenleri konu ediniyor.

Bu defterle birlikte eline muazzam bir güç geçen genç, aklındaki bir kişinin ismini deftere yazdığında ve yüzünü hayal ettiğinde o kişi ölüyor. Elindeki bu defterle birlikte tanrıcılık oynamaya başlayan Light Turner, kendini beklemediği bir yolculuğun içerisinde buluyor. Orijinal mangadan sonra Japonya’da sinemaya uyarlanan başarısız iki film ile sevenlerini üzen Death Note, bu sefer Netflix’in adı yeter dedirtecek bir yapımla kaçan keyfimizi düzeltmeye geliyor.

ğğğ

Blair Witch ve You’re Next’in yönetmeni Adam Wingard’ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu Death Note’ta Nat Wolff, Margaret Qualley, Lakeith Stanfield, Paul Nakauchi ve Shea Whigham rol alırken Willem Dafoe ise ölüm meleği Ryuk’ü seslendiriyor.

25 Ağustos’ta tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix üzerinden izlenebilecek Death Note’un ilk tam sürüm fragmanı hemen burada!