PROPHETS OF RAGE’DEN İLK ALBÜM HABERİ VE YENİ VİDEO

PROPHETS OF RAGE’DEN İLK ALBÜM HABERİ VE YENİ VİDEO


Yönetmen: Michael Moore


Rage Against the Machine, Public Enemy ve Cypress Hill‘in güçlerini birleştirmesiyle oluşan Prophets of Rage’in kendi adını taşıyan albümü; 15 Eylül’de yayınlanıyor. Bu, geçtiğimiz yıl The Party’s Over EP’sini yayınlayan “Politik süpergrup”un ilk albümü olacak. Prophets of Rage, bu habere ek olarak bir de albümün ilk teklisi Unfuck the World’ün Michael Moore’un yönettiği videosunu paylaştı.

Michael Moore, Unfuck the World videosu için şunları söyledi: “Adil bir dünya mücadelesi için tekrar eski arkadaş ve yoldaşlarımla birlikte çalıştığım için çok heyecanlıyım. Prophets of Rage doğru bir grup, doğru şeyler söylüyorlar, hem de bu kadar önemli bir zamanda. Bu video, masum ve güçsüzlere zarar vermek isteyenlere karşı attığımız ortak savaş narası. Bu videoyu yönetmekten gurur duyuyorum ve izleyenlerin de dünyanın boktanlığını tersine çevirmek için kendine düşeni yapmasını isterim. HERKES İŞ BAŞINA!”

15 Eylül’de yayınlanacak Prophets of Rage albümü; “Radical Eyes”, “Legalize Me”, “Hail to the Chief”, “Strength in Numbers” ve “Who Owns Who” gibi adlarıyla politik süpergrupluğun hakkını verecek gibi görünen 12 şarkıdan oluşacak. Unfuck the World videosu ise her zamanki gibi aşağıda.