QUEENS OF THE STONE AGE’DEN  ALBÜM HAREKETLENMESİ

QUEENS OF THE STONE AGE’DEN ALBÜM HAREKETLENMESİ


All my confusion is waving goodbye


Yaklaşık 1 ay önce Queens Of the Stone Age, yeni albümün kayıtlarının bittiğini Coming TwentyFive yazan şifreli bir görselle duyurmuş; ancak bu yeni albümün yayın tarihi mi, ismi mi, yoksa şarkı mı gibi sorular cevapsız kalmıştı. Şimdi de web sitesini hareketlendiren QOTSA, teaser verip sır vermeyerek yeni albüme kadar hayranlarına beyin jimnastiği yaptırıyor.

QOTSA-Queens-of-the-stone-age-

Hemen şuradan web sitesine ışınlandığınızda, tüplü bir TV karşınıza çıkıyor ve sağ taraftan kanalları değiştirdikçe karıncalı ekranla birlikte farklı görseller de ekranda beliriyor. Bir kanalda da, QOTSA’in Kızıl Elvis’i Josh Homme’nin Dave Grohl ve John Paul Jones’tan oluşan grubu Them Crooked Vultures’ın Highway One şarkısından “All my confusion is waving goodbye” sözü yazıyor. Daha önceden de Homme, yeni albümde misafir sanatçı olmadığını söylediği için aradaki bağlantıyı çözebilmiş değiliz. TCV şarkısı yeni QOTSA albümünde mi yer alacak, yoksa bir işbirliği mi geliyor, ya da kafalar karışsın diye mi yazıldı ancak zamanla öğreneceğiz.

2013’teki Like Clockwork’ün ardından başka başka bir sürü yan projede yer al Homme, önceki bir röportajında yeni QOTSA albümünü “Karanlıkta, ağaçların arasından fırlayan bir panter” gibi tanımladığı için, epey heyecanla bekliyor, “Bir 10 gün içinde de yeni bir şarkı gelir”den yana oyumuzu kullanıyoruz.