SON DÖNEMLERİN EN İYİ ŞARKISI THE HORRORS’TAN

SON DÖNEMLERİN EN İYİ ŞARKISI THE HORRORS’TAN


Büyük geri dönüş


The Horrors, ikinci albümü Primary Colours’la büyük bir evrimin de başlangıcını yapmıştı. Portishead üyesi Geoff Barrow’un prodüksiyonunu üstlendiği albüm, krautrock efsanelerinden izler taşıyan yapısıyla hem The Horrors’ın potansiyelini açığa vurdu hem de 2009 yılında birçok mecrada yılın albümü tacını aldı.

DCNOcqoXgAA0UgC

Ardından gelen Skying’le formülü koruyan İngiliz grup, Faris Badwan önderliğinde bir sonraki adımı Luminous’u 2014 yılında attı.

Aradan geçen 3 yılda neler oldu? Faris Badwan, Rachel Zeffia’yla projesi Cat’s Eyes’la enfes bir albüm daha yayınladı. Ardından da yine Cat’s Eyes’la Peter Strickland’ın nefis filmi The Duke of Burgundy’nin soundtrack’lerini hazırladı.

The Horrors, evriminin yeni halkasıyla kariyerinin en büyük single’ına imza attı diyebiliriz. Henüz ismi ve yayınlanma tarihi belli olmayan yeni The Horrors albümünden gelen ilk single Machine, tam anlamıyla büyük bir şarkı. Grubun direksiyonu Nine Inch Nails’in formda dönemlerini anımsatan bir endüstriyel rock çizgisine kırdığı, şairane şarkı sözlerini de beraberinde getiren Machine, yayınlandığı günden bu yana aklımızda feci şekilde yer etmiş vaziyette.

Henüz ismi açıklanmayan yeni The Horrors albümüyle ilgili çok çok önemli bir detay daha verelim. Albüm, Adele ve Florence + The Machine’in kariyerinde önemli bir yeri olan dev prodüktör Paul Epworth tarafından, yine Epworth’a ait Church Studios’ta kaydedildi.

Açıkçası albümün geri kalanını deliler gibi merak ediyoruz; bu merakımızla Machine’in güzelliği birleşiyor.

Bizim adımıza daha şimdiden yılın şarkılarından biri konumuna gelen ve büyük beğeni toplayan Machine’i dinleyin.

Hoş geldin The Horrors!