BİR “İRFAN ABİ” OLARAK ALEX TURNER

BİR “İRFAN ABİ” OLARAK ALEX TURNER


Evet, top sakal...


Geçtiğimiz yılı The Last Shadow Puppets albüm ve turnesiyle dolu dolu geçiren Alex Turner, şu sıralar neye konsantre olmuş vaziyette? ABD’ye yerleşmiş olmasıyla İngiliz rockstar imajının yerine Amerikan rockstar moduna bürünen beyefendi, kimilerine göre yeni Arctic Monkeys albümü için gizliden gizliye stüdyoda.

AM’in üstünden tam 4 yıl geçtiğini de varsayarsak, yeni Arctic Monkeys albümü de tıpkı AM’de olduğu ansızın bir konserde çalınan yeni şarkıyla (Do I Wanna Know?) hayatlarımıza girebilir.

Peki Alex Turner nasıl? Nasıl derken dış görünüşü kast ediyoruz? Rockstar’ların imajlarıyla oynama alışkanlığını farklı bir seviyeye çeken Turner, Lana Del Rey albümü Lust For Life’ın Hollywood’da gerçekleşen Spotify özel partisinde görüntülendi.

HNq1Lgv

Ancak görüntülenen Turner, bildiğimiz Alex Turner’den biraz farklıydı, biraz “İrfan Abi” kıvamındaydı. Çünkü bir adet top sakal bırakmıştı. Uzun, çok uzun süredir sıradan insanlarca bile tercih edildiğine pek tanık olmadığımız top sakalı Alex Turner’da görmek de varmış kaderde…