BOHEMIAN RHAPSODY NİHAYET GERÇEKLEŞİYOR!

BOHEMIAN RHAPSODY NİHAYET GERÇEKLEŞİYOR!


25 Aralık 2018'e başka plan yapmayın


İngiltere’nin bir diğer Queen’ini beyaz perdeye taşıyacak Bohemian Rhapsody, nihayet hayat buluyor, çekimlerine de kısa süre içinde başlanıyor! Grubun baş tacı, Freddie Mercury’yi küçük ekranların büyük fikirli Mr. Robot’u Rami Malek‘in canlandıracağı zaten belliydi, daha iyisini de düşünemezdik. Şimdi vizyon tarihiyle birlikte diğer detaylar da netleşti!

rami-malek-freddie-mercury

The Usual Suspects ve X-Men serisi gibi farklı kulvarlardaki yapımlarda başarısını kanıtlayan Bryan Singer’ın yöneteceği otobiyografik film, önümüzdeki hafta prodüksiyona gidiyor. Çekimler için de Eylül ortasına işaret verildi. Vizyon tarihi derseniz, herhangi bir değişiklik olmadığı takdirde: 25 Aralık 2018

1985’te Queen’in Live Aid’deki efsanevi performansının filmin kilit anlarından biri olacağı ve inceden inceye tekrar sahneleneceği söylenen film hakkındaki tüm bu detaylar, bizzat grubun web sitesince onaylandı.

Neredeyse 9 yıldır, Graham King’in 20th Century Fox için GK Films çatısı altında geliştirdiği proje, en nihayetinde gerçekleşiyor. Filmin senaryosunu da 2015’te Stephen Hawking’in hayatını anlatan Theory Of Everything ile En İyi Uyarlama Senaryo Oscar’ına aday olan Anthony McCarten kaleme aldı.

Queen’in yaşayan üyeleri Roger Taylor ve Brian May de filmde müzik prodüktörleri olarak yerlerini alacak. Mercury’yi Malek’in canlandırmasının da sonuna kadar arkasında olan ikilinin “Halihazırda büsbütün yaşayan ve nefes alan bir Freddie, ki bu da harika.” sözleri de durumu evvela açıklıyor.

“Is this the real life? Is this just fantasy?”