CENNET SUNDATE BAŞLIYOR, THE MICRONAUT’LA PAZAR’IMIZ ŞENLENİYOR

CENNET SUNDATE BAŞLIYOR, THE MICRONAUT’LA PAZAR’IMIZ ŞENLENİYOR


9 Temmuz'da Peyote Cennet Bahçesi'nde


Artık adını koyabiliriz: Yazın en yeni ve en güzel sürprizlerinden biri, müziği ve dansı Burgazada’yla buluşturan Peyote Cennet Bahçesi oldu. Konumu ve bünyesindeki etkinliklerle halihazırda büyük bir ilgi çeken mekan, şimdi de yeni bir etkinlik serisiyle bizlerle. Cennet Sundate adı verilen ve Pazar günleri gerçekleşecek seriyle adı üstünde ada-güneş-müzik üçgeninde cennetvari buluşmalar bizleri bekliyor olacak. 9 Temmuz Pazar serinin başlayacağı gün; ilk konuk ise tek kişilik dev Alman, nam-ı diğer The Micronaut!

Türkiye’de ilk defa sahne alacak The Micronaut; electronica, sample’lar ve gitar-synthesizer bağıntıları arasında geçişleri tereyağından kıl çekercesine yaparken 2016’da yayınladığı son albümü Forms’la ortada el atmadık tür bırakmamış bir prodüktör. Almanya’dan Peyote Cennet Bahçesi seyircisiyle çıkacağı Cennet Sundate için gelecek The Micronaut’a eşlik eden yetenek abidesi isimler ise; yerli sahnenin gediklilerinden GaripGömlekAdam Z. AXIS ve sabaha kadar çalsa dinleriz Cüneyt Taylan, bir de Merve Bozdağ-Ömer Gürbüz (OHMR)-Melissa Lara Clissold üçlüsünü bir araya getiren Valley’s Echo olacak.

9 Temmuz Pazar, hafta sonuna yakışan kapanışı yapmak üzere Peyote Cennet Bahçesi’nin yeni serisi Cennet Sundate’in ilk konukları The Micronaut, Z . AXIS, Cüneyt Taylan ve Valley’s Echo’layız! Tam programı aşağıda verelim, biletler içinse şuraya alalım.

18.00 Valley’s Echo

19.15 Z · AXIS

20.30 The Micronaut

21.45 Cuneyt Taylan (DJ Set)