CHRIS PINE VE OPRAH WINFREY’Lİ FANTASTİK FİLMDEN İLK FRAGMAN!

CHRIS PINE VE OPRAH WINFREY’Lİ FANTASTİK FİLMDEN İLK FRAGMAN!


A Wrinkle in Time


Disney’in Kaliforniya’da gerçekleşen D23 Expo’sundan taze çıkmış haberler gelmeye devam ediyor. Yine bir roman uyarlamasına el alan Disney’in son fantezisi, Madeleine L’Engle’ın ilk kez 1963’te yayımlanan A Wrinkle in Time klasiği.

chris-pine-

2015’te Selma ile Martin Luther King’in tarihi yürüyüşünü ve mücadelesini beyaz perdeye aktaran Ava Duvernay’in uyarladığı A Wrinkle in Time‘ın kadrosunu da epey ilginç isimler dolduruyor. En son Hell or High Water ve Wonder Women gibi filmlerde izlediğimiz Chris Pine, bilim adamı Dr. Alex Murray’yi canlandırıyor. Fragmanda da tam yok efendim “Ya burada olmamızın bir sebebi varsa?, Çok daha yüce bir şeyin parçalarıysak…” gibisinden konuşurken “Booom!” ve bir anda yok oluyor.

Zamanın kırıldığı bir noktada kapana kısılan Dr. Murray’yi kurtarabilecek tek kişinin kızı Meg (Storm Reid) olduğunu söyleyen Mrs. Which ise, ABD televizyonlarının ayaklı temsili Oprah Winfrey. Reese Witherspoon‘un Mrs. Whatsit’i, Mindy Kaling‘in ise Mrs. Who’yu canlandırdığı A Wrinkle in Time’da Happy Medium olarak da Hangover filmlerinin baş belası Zach Galifianakis‘i izleyeceğiz.

Meg ile birlikte kardeşi Charles ve en yakın arkadaşları Calvis’in de atıldığı fantastik yolculuk, 9 Mart 2018’de vizyona giriyor.

İşte ilk fragman.