COEN KARDEŞLER & GEORGE CLOONEY ORTAK YAPIMINDAN İLK FRAGMAN

COEN KARDEŞLER & GEORGE CLOONEY ORTAK YAPIMINDAN İLK FRAGMAN


Suburbicon


Daha dün paylaşılan ilk görselleriyle beyaz perdeden yerini ayıran Suburbicon’u çok daha iyi anlamamızı ve şimdiden sevmemizi sağlayan ilk fragmanı da bugün yayınlandı. Yönetmenliğini George Clooney’nin senaryosunu da Coen Kardeşler’in üstlendiği filmin başrollerini de Julianne Moore, Matt Damon ve Oscar Isaac gibi büyük isimler paylaşıyor.

suburbicon2

Temelde sıradan insanların verdiği yanlış kararlar üzerine bir hikaye anlatan Suburbicon’un fragmanı tadından yenmiyor, bir de üstüne arkadan Run the Jewels çalıyor. 1950’lerde huzurlu bir yaşam sürerken şehrin vandallarıyla tanışan bir ailenin 180 derece değişen hayatını izleyeceğimiz filmin sinopsisi de şöyle:

“Kırsalda, huzurlu, şehre nazaran daha uygun bütçeli ve biçilmiş çimleriyle aile yaşamına çok uygun Suburbicon’da sağlıklı bir hayat sürmeye çalışan Lodge ailesi için durumlar 1959 yazında değişir. Bu sakin yüzeyin maskelediği rahatsız edici gerçekliklerle yüzleşen Gardner Lodge (Damon), hem bir eş hem de baba olarak şehrin şiddet ve düzenbazlıklarla çevrili karanlık tarafıyla yüzleşmek durumundadır.”

Sıkı geriliminin yanında bol gülüşmelere de ev sahipliği yapacak gibi görünen Suburbicon 27 Ekim’de vizyonda, ilk fragman da hemen burada.