DAVID LYNCH İZLEMEYE DOYAMAYANLAR, LUCKY FRAGMANINA

DAVID LYNCH İZLEMEYE DOYAMAYANLAR, LUCKY FRAGMANINA


Bu sefer kamera önünde!


David Lynch’in bir tek yansıttıklarını değil, direkt ta kendisini de izlemeyi sevenlerdenseniz önümüzdeki sonbaharda vizyona girecek Lucky’yi kaçırmayın! Başrolünde Lynch’in kadim dostu, Twin Peaks’in Carl Rodd’u Harry Dean Stanton‘ın ömürlük performansını izleyeceğimiz Lucky’den tüm sıcak renkleri ve samimiyetiyle bir fragman daha paylaşıldı.

lucky

En çok polis rollerine yakışsa da Fargo ve Zodiac’ta da gönlümüzü alan John Carroll Lynch’in ilk yönetmenlik denemesinde, hayatının sonuna merdiven dayamış, bir tür ruhani ilişki arayışında ve kendini keşfetme peşinde 90 yaşında bir adamın içten hikayesini izleyeceğiz.

Lucky, 90 yaşında bir ateist ve neredeyse haritanın dışında kalan çöl gibi kurak kasabasındaki diğer tuhaf karakterlerin atılacağı ruhani yolculuğu anlatıyor. Bütün yaşıtlarından daha fazla yaşayıp cayır cayır sigara içen, aykırı ve bağımsız bir birey olan Lucky, kendini hayatının kıyısında bulduğunda; tekrar yaşama tutunma ve bir anlam bulma yolunda tatlı bir yola sapar.

Hayata ve Harry Dean Stanton’ın kariyerine methiyeler düzeceğiniz filmde, yaşamın uçucu ve kalıcılığına, yalnızlık ve beraberliğine, gençlik ve yaşlılığına dair samimi bir hikayeye tanık olacağız. 29 Eylül’de vizyonda olacak Lucky’de Stanton ve David Lynch’in yanı sıra Ron Livingston, Ed Begley Jr., Beth Grant ve Tom Skerritt gibi isimler yer alıyor.

David Lynch’in de yer aldığı fragmanla Harry Dean Stanton’ın muazzam performansına buyurun.