DOCTOR WHO’DA SONİK TORNAVİDANIN YENİ SAHİBİ BELLİ OLMAK ÜZERE

DOCTOR WHO’DA SONİK TORNAVİDANIN YENİ SAHİBİ BELLİ OLMAK ÜZERE


Drum roll please...


Kült bilim kurgu dizisi Doctor Who’nın yeni doktorunu aradığı bir sır değildi; ama yeni doktorumuz, zamanından önce pot kırıp kendi kendini yanlışlıka duyurmuş olabilir.

96866

Orijinali 1960’lara kadar giden Doctor Who’nun 2005’ten beri yayında olan yeni versiyonunda bugüne kadar birçok doktor izlemiştik. Son zamanlarda ise gelecek yeni doktorun kadın olabileceği konuşuluyordu ve bu görev için düşünülen isimlerden biri de Tilda Swinton’dı. Görünen o ki, bu isim Tilda Swinton değil; ama cevap da çok uzaklarda değil.

Son derece olaylı geçen yeni Han Solo filminin kadrosunda bulunan ve ayrıca ilk sezonu ile beğeni toplayan Fleabag dizisindeki performansı ile BAFTA’da En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülü kazanan Phoebe Waller-Bridge, yeni doktor olmaya en büyük aday gibi gözüküyor. Bir Youtube kanalında katıldığı soru cevapta hakkında çıkan dedikoduların sorulması üzerine “Galiba bunu söylemeye iznim yok” şeklinde kaçamak bir cevap veren Phoebe Waller-Bridge, şu anda bu sezonun yeni doktoru olmaya en yakın isim.

Önümüzdeki günlerde daha kesin bilgilerin ulaşacağına şüphe yok ama biz bu ihtimali sevdik, bizce olur!