ELTON JOHN FİLMİNE TARON EGERTON ÇIKARTMASI

ELTON JOHN FİLMİNE TARON EGERTON ÇIKARTMASI


Rocketman kalkışa hazır!


Müzik belgeselleri ve biyografik filmler son zamanlarda aldı başını gidiyor, durduramıyoruz. Altın çağını yaşıyor diyemeyiz; ama bir bombardımana maruz kaldığımız ortada. Önceden zamane efsanelerini yıllar sonra tekrar anardık; artık yaşayan efsaneleri de aradan çıkarıyoruz. Bunlardan biri de, uzun zamandır gündemde olsa da bir türlü prodüksiyona gidemeyen Elton John filmi.

elton-john-taron-egerton

Elton John’un tatavaya yer vermeyerek direkt yapımcılığını üstlendiği Rocketman’de John’u canlandırması için ilk önce Tom Hardy konuşuluyordu, ama rolü Taron Egerton kaptı! Kingsman: The Secret Service ile kariyer basamaklarını koşar adımlarla çıkmaya başlayan Egerton, 29 Eylül’de de serinin ikinci filmi, Kingsman: The Golden Circle’da tekrar maharetlerini konuşturacak. Hatta yeri gelmişken araya iliştirelim, filmin ikinci fragmanı da bugün yayınlandı. Onu da hemen aşağıya koyuyoruz.

Asıl konumuza dönecek olursak, Rocketman’in çekimlerine 2014’te başlanması gerekiyordu. Fakat Tom Hardy ne kadar muazzam bir oyuncu olsa da, o kadar muazzam şarkı söyleyemediği için işler bir türlü tıkırında gitmedi. Rocketman’in yapımcılarından biri de, Kingsman ikilemesinin yönetmeni Matthew Vaughn olunca sanıyoruz ki cevabı çok da uzakta aramaya gerek duymadılar. Müzikal altyapısı da olan Egerton, benzerlikten de artı puan alınca yeni ve resmi Elton John’umuz oldu.

Filmin çekimlerine ne zaman başlanacak hala belli değil; ama görünüşe göre Rocketman bu sefer kalkışa hazır.