JOACHIM TRIER YENİ THELMA FRAGMANI İLE GERİLİMİ YÜKSELTİYOR

JOACHIM TRIER YENİ THELMA FRAGMANI İLE GERİLİMİ YÜKSELTİYOR


15 Eylül'e şurada ne kaldı!


Louder Than Bombs, Oslo, 31 August ve  Reprise gibi başarılı filmlerin yönetmeni Joachim Trier’in drama/gerilim filmi Thelma’dan bir fragman daha yayınlandı.

Geçtiğimiz festival sezonunda pek ilgi görmese de “Sen hep çek, biz hep izleyelim” dediğimiz isimlerden Joachim Trier’in oyuncu kadrosunda Okay Kaya’nın da yer aldığı yeni filmi Thelma, ikinci fragmanıyla bizleri öğle vakti germeye geldi. Trier’in diğer filmlerine göre gerilimi bir tık yukarı çektiğini gördüğümüz fragman, Oslo’ya taşınan Thelma’nın aşk hayatından ve keşfettiği yeni güçlerinden bir kesit sunuyor. Karışık duygular beslediği Anja’nın ortadan kaybolmasının suçunu kendinde arayan Thelma, hem Anja’ya karşı olan hisleriyle hem de anlamlandıramadığı yeni güçleriyle baş başa kalmış durumdadır. Joachim Trier’in dördüncü uzun metraj filmi olan Thelma’nın senaryosu, yönetmenin bütün filmlerinde birlikte çalıştığı senarist Eskil Vogt’a emanet.

Başrolde izlediğimiz Eili Harboe’nun yanı sıra; Ellen Dorrit Petersen, Henrik Rafaelsen, Vanessa Borgli ve Okay Kaya gibi isimlerin yer aldığı yapım, 15 Eylül’de vizyona girecek. Buralara uğrar mı? Emin değiliz ama biz bu filmi izleriz…

thelma7 thelma6 thelma2

Geçtiğimiz sene Salon İKSV’de izleme şansını yakaladığımız Norveç asıllı ABD’li model/müzisyen Kaya Wilkins a.k.a Okay Kaya’nın müzisyen ve model kimliğinden bir kuple sizlerle!