OOO JOE PESCI BEYLER DE THE IRISHMAN’DEYMİŞ!

OOO JOE PESCI BEYLER DE THE IRISHMAN’DEYMİŞ!


Kadro tamamsa, çekime geçelim


Joe Pesci de kadroda dediler dediler, inanmadık. Ne oldu şimdi?

Şahane oldu! The Irishman’in hali hazırda Robert de Niro, Harvey Keitel, Bobby Cannavale ve Al Pacino’dan oluşan sıkı kadrosuna Joe Pesci’yi de ekleyerek çeteye son vurgununu yapan Scorsese; tüm eski dostları yıllar sonra, tekrar ve tıpkı ilk günkü gibi bir araya getirdi.

Joe-Pesci-Robert-De-Niro-Casino

“Neyin nesi, kimin sesi?” belli olduğu günden beri, her koldan iddialı bir giriş yapan The Irishman’in kadrosuna Joe Pesci’nin de dahil olduğu taa en başından söylentiler arasındaydı; fakat kimse de kesin konuşmuyordu. Hatta 7 yıldır hiçbir filmde yer almayan Pesci, her söz aldığında durumu inkar ediyor, ısrarla “Ben oynamıyorum” diyordu. Sözünün arkasında durmamasına çok sevindik, olur böyle şeyler, o da senin yönetmenin sonuçta…

John F. Kennedy ve Jimmy Hoffa suikastlerinde parmağı olan azılı bir mafya üyesi Frank Sheeran’ın dönem dönem karıştırdıklarını ele alan The Irishman, Netflix’in yeni vurgunu olacak. Elde bu denli sağlam bir yapım varken Akademi Ödülleri’ni yerinden oynatmadan geçmek istemeyen Netflix, sınırlı sayıda da olsa filmi bazı sinemalarda gösterime sokacak.

Sheeran’ın gençliğini de canlandırmak için CGI teknolojisiyle 30 yaş gençleştirilecek Robert De Niro, bu sayede Scorsese ile dokuzuncu beraberliğinin hakkını, iyiden iyiye vermeye hazırlanıyor. Hoffa cinayetinde tuzu olanlardan Russell Bufalino isimli mafya liderine hayat vermek üzere kadroya katılan Joe Pesci ise, altıncı kez Scorsese’yle el ele vermiş olacak. Bütün bunların yanında, kulağa ne kadar garip gelse de Al Pacino, Martin Scorsese sinemasına ilk adımını The Irisman ile atacak.

Şimdi uzmanından onaylandığına göre, Joe Pesci olmayan yerden Joe Pesci çıkmıyormuş demek. Kadro tamam, çekimlere önümüzdeki ay başlanıyor, daha ne isteriz?