PARALEL EVRENDE GAME OF THRONES DJ’LERİ

PARALEL EVRENDE GAME OF THRONES DJ’LERİ


Mixmag sunar...


Yedinci sezonun ilk bölümü bu sabah saatlerinde yayınlanan Game of Thrones’tan spoiler yemeyelim diye kafamızı sağa-sola çevirmeye korktuğumuz şu tedirgin dakikalarda, hiç spoiler’sız, deli saçması bir videoya denk geldik. Biz güldük, siz de gülün diye vaziyetimizi aldık.

dj-koze-oberyn

Mixmag’den birkaç cinfikirli arkadaşın yaptığı tespitlere göre, Game Of Thrones evrenine ikizini bırakan birden fazla gerçek hayat DJ’i var. Tabii, bunlar hep fantezi; ama fantezi liglerini sevdiğimizi bilirsiniz.  Gel gelelim dizideki zamansız yitişinin ardından ülkemizde helvası bile dökülen Oberyn Martel‘imizin gerçek hayat karşılığı bir tek Pedro Pascal’a denk düşmüyor, bir de DJ Koze var. Mesela yani…

Bunun gibi Tijana T – Sansa Stark ya da Alan Fitzpatrick – Lord Varys eşleşmeleri mi dersin, hık demiş burnundan düşmüş’ünden zorladıklarına, tipini benzettiğini yan yana getiren Mixmag’in unuttuğu bir şey var: Hodor?

Bildiğiniz gibi ailemizin Hodor’u Kristian Nairn, bu fantezilerin ötesinde bir DJ ve Rave of Thrones adıyla boyuna turluyor, onu da hatırlatalım.

Videoda arkadan çalan Ramin Djawadi’nin enfes Game of Thrones Theme’inin kulaklarınızı kanatacak remix’i ise Armin Van Buuren‘e ait.