PAUL THOMAS ANDERSON VE HAIM GÜÇLERİNİ TEKRAR BİRLEŞTİRDİ

PAUL THOMAS ANDERSON VE HAIM GÜÇLERİNİ TEKRAR BİRLEŞTİRDİ


Valentine


21. yüzyılın en vizyoner yönetmenlerinden Paul Thomas Anderson, sinema tarihine kazandırdığı onca güzel filmin yanı sıra, bir yandan seçmece yaptığı müzik videolarına da vakit ayırmayı ihmal etmiyor. Nisan’da Haim kardeşlerin Right Now şarkısı için kameranın ardına geçen yönetmen, indie-rock üçlüsüyle tekrar bir araya geldi ve daha da gelecek gibi.

haim-paul-thomas-anderson

Kaliforniyalı kardeşlerin en küçüğü Alana Haim’in Twitter’dan duyurduğuna göre bu Cuma, 7 Temmuz’da yayınlamaya hazırladıkları yeni albümün şerefine paylaşacakları iki yeni videonun ilk gösterimini, 5 Temmuz’da, yani yarın, New York’ta bir grup şanslı insan huzurunda gerçekleştirecekler. Something To Tell You albümünden Valentine şarkısının videosunun da Paul Thomas Anderson’ın 35mm gözünden yönetildiğini bildiren Haim, bunun yanı sıra başka sürprizleri olduğunu da ekledi.

Daha önceden Radiohead, Fiona Apple ve Joanna Newsom gibi isimlerin müzik videolarını da elden geçiren Anderson, önümüzdeki yıl gösterime girmesi beklenen Phantom Thread filmiyle de Daniel Day Lewis’i emekliliğine uğurlamaya hazırlanıyor.

Ancak ilk gösterimin ardından izleyebileceğimiz yeni P.T.A + Haim videosunu, şiddetle bekliyoruz.