TAKESHI KITANO OUTRAGE ÜÇLEMESİNDE YİNE ATEŞ EDİYOR

TAKESHI KITANO OUTRAGE ÜÇLEMESİNDE YİNE ATEŞ EDİYOR


Outrage Coda


Japonya’nın sinema/televizyon dünyaları başta olmak üzere, daha birçok alanının hem binbir yeteneklisi hem de gırgır-şamatacısı olan yönetmen, oyuncu, şair ve daha bir çok şey; Takeshi Kitano’nun Outrage serisini üçlediği Outrage Coda’dan yakuzaları birbirine düşüren bir fragman geldi.

1263892_outrage-coda

2010’da Cannes Film Festivali’nde Palme d’Or için yarışan serinin ilk filmi Outrage ile Japon mafyasına dönüşünü yapan Kitano, iki yıl sonraki Outrage Beyond’un ardından üçlemenin son halkasını Outrage Coda ile tamamladı. Seriyi hem yazıp hem yöneten bir de üstüne oynayan Kitano, Ôtomo karakteriyle yeni fragmanda da oraya buraya ateş etmeye devam ediyor. Eğer bu Outrage: Final Chapter’sa buralar epey karışacak, vaziyet alın.

Hiroyuki Ikeuchi, Nao Ohmori, Toshiyuki Nishida ve Pierre Taki’nin yer aldığı kadrosuyla 7 Ekim’de Japonya’da vizyona girecek olsa da, ilk gösterimi için daha öncesinde bir festivalden yerini ayırtır diye düşünüyoruz. Sonuçta Takeshi Kitano, “sen ya medya insansın, ya televizyon insansın”.

Sahibinden, İngilizce altyazılı, ateş eden fragmana buyurun.